Ελληνικά | English
Αρχική / Εταιρεία / Οι Αξίες μας

Οι Αξίες μας

Η εταιρική μας διακυβέρνηση καθορίζεται από ένα σαφές και αδιαπραγμάτευτο πλαίσιο αξιών, οι οποίες καθορίζουν όχι μόνο τους στόχους που θέτουμε αλλά και τους τρόπους με τους οποίους διεκδικούμε την επιτυχία.

 Χάρη σε αυτές, γεφυρώνουμε τις βραχυπρόθεσμες επιδιώξεις μας με τα μακρόπνοα οράματά μας και διαμορφώνουμε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, η ομαδικότητα, η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και, πάνω απ’ όλα, η υπερηφάνεια για την εταιρεία και τα προϊόντα μας.

 Το αδιαπραγμάτευτο ενδιαφέρον για τους πελάτες μας, η διαρκής καινοτομία, η επιτυχία των προϊόντων αλλά και η ικανοποίηση των προσωπικών μας επιδιώξεων, είναι άρρηκτα δεμένα με την επιτυχία όλης της εταιρείας. Γι’ αυτό, παίρνουμε πρωτοβουλίες και λειτουργούμε με υπευθυνότητα, φροντίδα και ευθύτητα.

 Έτσι απαντάμε στις ανάγκες των καταναλωτών και των πελατών μας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη σταθερή ανάπτυξη των εργαζομένων αλλά και της εταιρείας. Έτσι καινοτομούμε και διακρινόμαστε σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Έτσι πετυχαίνουμε κάθε μας στόχο. Έτσι χτίζουμε το μέλλον της εταιρείας.

Γραμμή Καταναλωτών

Επικοινωνήστε με την PepsiCo-ΗΒΗ
800 1173774
χωρίς χρέωση
Pepsico