Ελληνικά | English
Αρχική / Εταιρεία / Οι Πελάτες μας

Οι Πελάτες μας

...Είναι το κλειδί στην επιτυχία μας! Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που θα στηρίξουν την αξία των προϊόντων μας. Στην PepsiCo-HBH, πιστεύουμε στη στενή, φιλική συνεργασία με κάθε μας πελάτη ξεχωριστά, στη δημιουργία αξιόπιστων, μακρόχρονων επαφών και στην αμοιβαία επιτυχία.

Η PepsiCo-HBH είναι μια εταιρεία που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, χάρη στον πελατοκεντρικό της προσανατολισμό. Στόχος της είναι να ενθαρρύνει το επιχειρηματικό πνεύμα σε κάθε ευκαιρία. Η επιτυχία της στηρίζεται στις καθημερινές συναλλαγές που έχουν οι ομάδες των πωλήσεων, πρόσωπο με πρόσωπο με κάθε πελάτη.

Στην Ελλάδα, ο μεγαλύτερος όγκος των προϊόντων της PEPSICO πωλείται απ’ ευθείας ή μέσω χονδρεμπόρων σε αλυσίδες λιανεμπορίου, περίπτερα, καντίνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις. Αναπτύσσοντας, λοιπόν, τους πελάτες μας, διασφαλίζουμε και τη δική μας ανάπτυξη. Γι' αυτό, παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες που συμβάλλουν στην αμοιβαία εξέλιξη.

Στις υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνονται οι αποτελεσματικές μέθοδοι όχι μόνο για την αύξηση των πωλήσεων στα προϊόντα PepsiCo-HBH αλλά και στο σύνολο της αγοράς των αναψυκτικών. Μαζί με τα δυνατά προγράμματα εμπορίας και μάρκετινγκ που εφαρμόζει μια μεγάλη εταιρία σαν την PepsiCo-HBH, η προσωπική εξυπηρέτηση και άμεση υποστήριξη των πελατών ανά σημείο πώλησης, είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που κάνει όλο το δυναμικό πωλήσεων της εταιρείας να ξεχωρίζει και να ανταποκρίνεται κάθε στιγμή στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών.

Στόχος μας είναι η στήριξη των πελατών μας, έτσι ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρήσεις τους, έχοντας άμεσα διαθέσιμα στους καταναλωτές όλα τα προϊόντα μας. Ενθαρρύνουμε, μάλιστα την εμπειρία της γευστικής δοκιμής στα σημεία πώλησης.

Οι εξαγωγές μας

Η PepsiCo-ΗBH προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και διεθνούς κύρους που της εξασφαλίζει τη δυνατότητα να εξάγει σε πολλές χώρες του κόσμου.
 
Εδώ και δεκαετίες, οι εξαγωγές είναι σημαντικό κομμάτι της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας.
 
Από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας είναι οι φυσικοί χυμοί ΗΒΗ και τα αναψυκτικά ΗΒΗ τα οποία εξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Γραμμή Καταναλωτών

Επικοινωνήστε με την PepsiCo-ΗΒΗ
800 1173774
χωρίς χρέωση
Pepsico