Ελληνικά | English
Αρχική / Εργασία

Εργασία

Απεριόριστες Δυνατότητες...

Όλοι οι εργαζόμενοι της Pepsico-HBH στην Ελλάδα αλλά και οι εργαζόμενοι της Pepsico σε όλο τον κόσμο, μοιράζονται τις ίδιες αξίες, τις ίδιες αρχές, το ίδιο πνεύμα. Χαρακτηρίζονται από πάθος για επιτυχία, οξύ επιχειρηματικό πνεύμα, σεβασμό και συναδελφικότητα.

Στην Pepsico-HBH επενδύουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Οι άνθρωποι είναι εκείνοι που δίνουν ώθηση στις επιχειρήσεις, που κάνουν πράξη τις αξίες μιας εταιρείας και συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της.

Γι’ αυτό, αναζητούμε κάθε στιγμή φιλόδοξους και δημιουργικούς ανθρώπους με ταλέντο και πάθος για τη νίκη και την επιτυχία. Ανθρώπους που… διψούν για επιτυχία, προσφέροντας τους απεριόριστες δυνατότητες!

Η μελλοντική μας ανάπτυξη εξαρτάται από τη δυνατότητά μας να ελκύουμε, να κρατάμε και να προάγουμε ανθρώπους που ξέρουν να διακρίνονται και να ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς του σημερινού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τη διαφορά όχι μόνο μακροπρόθεσμα αλλά καθημερινά.

Για να ενημερωθείτε ακόμη πιο αναλυτικά σχετικά με την πολιτική της Pepsico-HBH απέναντι στους ανθρώπους της, ανατρέξτε στην ενότητα: Οι άνθρωποί μας.

Αποστολή Βιογραφικού
Αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας ή επιθυμείτε απλά να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση στην ιστοσελίδα: www.pepsicojobs.com/el-gr

Για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της PEPSICO-HBH ενημερωθείτε εδώ

Γραμμή Καταναλωτών

Επικοινωνήστε με την PepsiCo-ΗΒΗ
800 1173774
χωρίς χρέωση
Pepsico