Ελληνικά | English
Αρχική / Εταιρεία / Οι Άνθρωποί μας

Οι Άνθρωποί μας

people

Σκοπός μας είναι να τοποθετούμε πάντοτε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση. Αναζητούμε συνεχώς ανθρώπους που έχουν πάθος για τη δουλειά τους, προσήλωση στους στόχους τους και σεβασμό προς τους άλλους. Εφαρμόζουμε συνειδητά τις παρακάτω βασικές αρχές που αφορούν στη διαχείριση των ανθρώπων μας:

  • Συνέχεια και συνέπεια: Προσφέρουμε διαρκώς κίνητρα και προκλήσεις σε κάθε εργαζόμενο. Του δίνουμε τη δυνατότητα να συνεισφέρει διαχρονικά και ουσιαστικά στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, στην εφαρμογή της πολιτικής και της στρατηγικής της εταιρείας μας.
     
  • Συνεχής ανάπτυξη: Η συστηματική εξέλιξη και η δια βίου εκπαίδευση των ανθρώπων μας είναι για μας πάγια τακτική. Στόχος μας είναι να προωθούνται οι δικοί μας άνθρωποι εσωτερικά, αναλαμβάνοντας διαρκώς ανώτερες θέσεις. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δική τους εξέλιξη είναι εκείνη που θα συμβάλει στην εξέλιξη όλης της εταιρείας. 
     
  • Μακροπρόθεσμη προοπτική: Διασφαλίζουμε σε κάθε εργαζόμενο ευκαιρίες για σταδιοδρομία σε όλα τα αντικείμενα και τους τομείς της εταιρείας. Έτσι, ένα ανερχόμενο στέλεχος μπορεί να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία σε τομείς, όπως οι Πωλήσεις, η Παραγωγή, τα Οικονομικά, το Marketing και η Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων. Παράλληλα, κρατάμε ανοιχτές τις πόρτες που θα δώσουν στους ανθρώπους μας προοπτικές για διεθνή σταδιοδρομία. 

Συνοπτικά, στρατηγικός μας στόχος αλλά και καθημερινός τρόπος σκέψης είναι η συνεχής ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας και το θετικό εργασιακό κλίμα, αφού μόνο έτσι διασφαλίζουμε και άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Εργασία
Αν διψάτε για επιτυχία, διψάμε για ανθρώπους με φιλοδοξία και προοπτικές. Δείτε τις θέσεις εργασίας και στείλτε μας το βιογραφικό σας. περισσότερα

Γραμμή Καταναλωτών

Επικοινωνήστε με την PepsiCo-ΗΒΗ
800 1173774
χωρίς χρέωση
Pepsico